Måndag morgon!

God morgon!

Vad är det första ni gör på en måndags morgon? Innan har det alltid varit för mig att ta på mig mjukiskläderna och sedan dra vidare, idag blev det en helt annan tankegång. Vaknade inte upp hemma, och fick ta på mig gårdagens klädval som inte var mjukiskläder. Skönt med de, en måndag! Kryss i taket.
Bortsett från kläderna hade jag en mycket trevlig natt, sovit super gott och ville inte gå upp ur sängen i morse. Att vakna av volbeat är rena drömmen ju..

Nu är jag hemma, myser med min lilla katt och deppar för att Mjällby förlorade igår mot AIK. Nej, det är inte okej!
Dags  för renovering av lyan här nu. Hörs om några timmar!





Malmö- Karlskrona.

En spännande upplevelse.

Igår eftermiddag bar det av mot Malmö, siktet var inställt på ABK. (Anorexi och Bulimi kontakt). Jag kommer berätta mer om det senare. Det var ett mycket intressant och spännande möte, väldigt lärorikt för mig. Det kommer så småningom att startas upp i Blekinge med.

Jag träffade på otroligt härliga och ambitiösa tjejer som verkligen brinner för sitt arbete, underbart att se. Jag var helt tagen effter mötet nere i Malmö.

Såhär glad var jag efter mötet igår, det var härligt. Kan inte förklara i ord...


Film och kebab.

Det har gått några dagar sedan min fina flicka lämnade mig. Det har lagt sig lite mer nu. De första dagarna var jag konstant ledsen men nu har jag insett att det var bäst för oss båda. Det går inte en dag utan jag tänker och saknar henne otroligt mycket. Sagt och gjort.

Jag har valt att lämna killar åt sidan ett tag nu, det har tagit hårt på mig att bli sårad och känna att jag gör fel som är tillsammans med någon som det inte fungerar bra med. Dock umgås jag med dem men som sagt, lättre att vara vänner än förhållande.  Å andra sidan vet jag själv om att jag är inte är den allra lättaste att vara med. Jag är en fruktansvärd envis och vägra att ge mig.

MEN, var hemma hos en riktigt härlig person igår. Mat och film och prat, kan inte bli bättre...  Längesen jag njöt som jag gjorde igår! En riktigt glad Mathilda!

Min favorit, Adam berner!

RSS 2.0