Min bästa vän har lämnat mig.

Idag är det en mycket jobbig och känslosam dag för mig. Jag skall ta farväl av min bästavän. Det svider, de gör ont och jag har aldrig varit så kluven i ett beslut som jag har tagit.

För 1,5 år sedan hittade jag en underbar blandrastjej på blocket. Tre dagar senare kom min lilla flicka hem till mig. VI påbörjade ett liv tillsammans. Två trasiga själar stöttade och hjälpte varandra i ur och skur. Vi har hunnit med fem hem tillsammans och min fina Sallie har stått vid min sida hela vägen ut. Nu fanns det ingen återvändå, jag klarar inte av att se min älskling lida. Hon är för instabil för att det ska fungerar så idag får hon komma till himmeln.

Jag älskar dig, min älskade och finaste hund. Du är min hjälte när du räddade mig ur helvetet.


...

Patrik, jag saknar dig så otroligt mycket! Jag vill tbx.!

Prov- vecka.

God morgon!

Sitter här och laddar mentalt för en pluggdag utan desslike. Jag ska skriva en uppsats om två EU länder. Därefter väntar historia A prov (hemprov) och efter det blir det plugg till nästa histora prov som är imorgon!
Vilken tur att jag har varit ute på en morgonpromenad mecd Sallie, underbart vårväder ute och ätit en kanon god frukost... Nu plugg!

Måndag: Samhälle B uppsats, Histora A prov.
Tisdag: Historia A prov, muntligt.
Onsdag: Plugg.
Torsdag: Inlämning, mat och missbruk (Kristianstad högskola)
Fredag: Plugg.

Plugghäst.... Finns inget bättre än när ALLA MVG trillar in!


Motivation?

Vad har hänt med den skötsamma, mvg tjejen?


Fredag.

God morgon!

Mjukisdressen och morgonrocken sitter på sin plats. Katten Billie leker min blomman som snart kommer dö, tyävrr. Sallie är nyvaken och ser ut som en liten tant i dag. Mina fina flickor.

Jag ska alldels strax ut på dagens första promenad med Sallie, därefter vankas det skola för mig hela dagen lång.
Mycket plugg hela helgen, det är smäller jag få ta. MVG:N börjar snart att trilla in. Gäller att vara förebeed och möta dem vid dörren!

En upptagen Mathilda som pratar med pojkvännen i telefon och äter chips!

RSS 2.0